Alutech Showroom Zagreb

Alutech grupa jedan je od vodećih proizvođača roleta i sekcijskih vrata u zapadnoj i istočnoj Europi, najveći proizvođač aluminijskih profila u CIS zemljama. Alutech grupa sastavljena je od 6 tvornica i 25 prodajnih jedinica u Njemačkoj, Češkoj, Bjelorusiji, Rusiji i Ukrajini.

2013. godine Alutech grupa preuzela je njemačku tvornicu rolo i sekcijskih vrata - Günther Tore Systems. Tako je osigurano prisustvo na tržištima zapadne Europe i povećani su proizvodni kapaciteti.

Godine 2014. otvorena je potpuno nova i najmodernija tvornica sekcijskih vrata - Alutech Doors Systems. Investicija vrijedna 75 miliona dolara.

Proizvodni kapacitet tvornice je 240 000 vrata godišnje. Visoki stupanj automatizacije tehnoloških procesa kao i kontrole kvalitete u svim stupnjevima proizvodnje jamče visoku kvalitetu krajnjih proizvoda. Proizvodne linije sekcijskih garažnih vrata su visokokvalitetni proizvodi njemačke industrije. Sustav osiguranja kvalitete potvrđen je certifikatom ISO 9001.

ALUTECH/GÜNTHER sekcijska vrata visoko su kvalitetna rješenja koja pružaju komfor i sigurnost na najvišem nivou. Estetski i kvalitativno pravi su odabir za vaš dom.


Otvaranjem izložbeno-prodajnog salona u Zagrebu želimo olakšati svakom kupcu jednostavan odabir vrhunskih industrijskih i garažnih vrata na način da svaka vrata iz našeg prodajnog asortimana kupac može, uz stručne savjete naših djelatnika, uživo isprobati prije same kupovine.

Sekcijska garažna vrata za "privatne" kupce proizvodimo u dimenzijama do 6 metara širine i 3 metra visine, dok industrijska vrata proizvodimo u dimenzijama do 8 metara širine i 7 metara visine, a po potrebi i više, ovisno o zahtjevu kupca.